Energitilskud

Der er flere muligheder for at få tilskud, fradrag og rådgivning, når du energirenoverer din bolig. Vi yder støtte til energibesparelser, f.eks. i form af hjælp til ansøgning om økonomisk tilskud eller rådgivning om, hvor du kan energiforbedre din bolig. Håndværkerfradraget giver dig mulighed for at trække arbejdslønnen til energiforbedringer af din bolig fra i skat.

 

  • Få tilskud til rådgivning, renovering og/eller udskiftning af varmeform. De fleste energirenoverende tiltag kan opnå økonomisk støtte. Dog er visse tiltag ikke omfattet af ordningen. Hvor meget du kan få, afhænger af, hvor meget energi der bliver sparet.
  • Du har mulighed for at bruge håndværkerfradraget til at trække arbejdsløn til energirenoveringer og klimatiltag fra i skat.

 

I perioder kan der også være andre landsdækkende tilskud – f.eks. til at skrotte det gamle oliefyr eller skifte det gamle køleskab ud med en ny, energivenlig model – og der kan være lokale tilskud, der hvor du bor. Spørg din kommune og dit energiselskab, om der findes lokale tilskud hos dig, inden du går i gang.

Husk at søge, inden du går i gang.

Husk altid at søge, inden du går i gang med projektet – ellers er det for sent at opnå tilskud eller rådgivning.

 

Det kan du bl.a. søge tilskud til

  • Udskiftning af gammelt oliefyr til et nyt eller til en mere miljøvenlig varmeform 
  • Efterisolering af ydervægge og tag
  • Udskiftning af vinduer

 

Sommerhuse

Du kan også få gavn af tilskud i dit sommerhus –  hvis du f.eks. skifter fra elvarme til en luft til luft-varmepumpe.

For mere info tjek Energistyrelsens hjemmeside

Fradraget for energirenovering er 12.000 kr. årligt pr. person. Hvis I f.eks. bor 2 voksne og et barn over 18 år i din husstand, kan I altså få et fradrag på 36.000 kr. pr. år.

 

Følg linket og vi hjælper dig med ansøgningen: Energikøb

Seneste nyt fra Facebook

13. september


Pift dit badeværelse op med nyt badeværelsestilbehør 👌 Udforsk fx. Reframe kollektionen af Unidrain - en tidløs og minimali…

Læs mere

0 2

29. august


Mangler du inspiration til dit badeværelse? 🛁 Du kan se konkrete badeværelsesløsninger udført af Bedre Bad eksperter inde p…

Læs mere

0 4

29. juli


Undgå vandskader i sommervarmen⁉️ Det er ikke kun dyr og mennesker, der lider i varmen. Også vandrør er i fare for at blive …

Læs mere

2 6

Top