Naturgasspecialist

Finn Vindahl Andersen VVS-entreprise A/S kan tilbyde installation og servicering af gasinstallationer & naturgaskedler. Med et stærkt team på 6 naturgasspecialister dækker vi nu hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi installerer og servicerer naturgaskedler for både private, virksomheder og boligselskaber.

Eftersyn og service på naturgasfyr kræver specialviden, specialværktøj og en god portion erfaring i forskellige kedeltyper. Vore montører er løbende på kurser for at kunne holde trit med den hurtige udvikling indenfor naurgaskedler. Vi udfører naturligvis også service på kedler, som vi ikke selv har installeret, da der er mange firmaer, der kun monterer og ikke servicerer. Det lader de folk som os om. 

Vagtordning

Vi tilbyder jer et fordelagtigt abonnement på gasservice som inkluderer en vagtordning. Afhængig af jeres behov og gasfyrstype kan I vælge mellem forskellige løsninger med og uden frie tilkald. Vi dækker hele Helsingør kommune, Nordsjælland og Storkøbenhavn. I fyringssæsonen fra 1. oktober til 30. april har vi fast vagt på mellem kl. 08 og 20. Udenfor sæsonen kan I få fat på os mellem 08 og 15.30 på hverdage.

Seneste nyt fra Facebook

30. oktober


Gå i køkkenet med en touch vandhane og spar en masse tid på rengøring👍

Læs mere

0 0

17. oktober


Kalk i vandet koster penge og ekstra arbejde med rengøring. Lad os hjælpe med et blødgøringsanlæg. Ring 49700628

Læs mere

0 0

16. september


Vi står til rådighed for råd og vejledning med dit nye badeværelse. Ring 49700624

Læs mere

0 3

Top