Regnskabs- og kontorassistent


Vil du være med til at gøre en forskel? Vi er en virksomhed i vækst og søger en regnskabs- og kontorassistent i bogholderiet. Vi er et lille team, der udmærker sig ved at være tæt på hvor tingene sker i et meget dynamisk miljø.
Du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelse af din arbejdsdag samtidigt med at det forventes, at du tager ansvar for egne arbejdsområder.
Du har din faglighed i orden og er kendetegnet ved både at være engageret, god til at kommunikere og selvmotiverende. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til Dynamics C5.


Arbejdsområder

Dine arbejdsopgaver vil som udgangspunkt være:
• Debitoropfølgning og rykning
• Kreditorbogholderi
• Finansbogføring
• Afstemninger
• Fakturering af servicesager
• Div. ad hoc opgaver

 

FVA er en velkonsolideret virksomhed, stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen. Finns søn, Thomas Vindahl Andersen, overtog ledelsen i 2010.
Virksomheden er i udvikling og dækker alle væsentlige områder inden for bygningsinstallation, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde knowhow, kompetence og service indenfor VVS, blikkenslagerarbejde, elinstallation, kloak samt smede- og stålarbejde.
Virksomheden har base i Hornbæk, som også vil være dit arbejdssted, og dækker hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn.
Både opkøb og organisk vækst har bidraget til at virksomheden er i kraftig vækst.
Vores vision er at være kundens komplette teknik-entreprenør, som kan løse samtlige opgaver inden for tekniske installationer i bygge- og anlægssektoren.
Du vil referere til økonomiansvarlig Karina Kok Nielsen, som du er velkommen til at kontakte hvis du har spørgsmål til stillingen.
Mail din ansøgning til job@fva-vvs.dk, eller herunder, senest mandag den 22. januar. Vi afholder samtaler løbende.

Seneste nyt fra Facebook

8. januar


Vi søger kvalificeret regnskabs- og kontorassistent til Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise i Hornbæk/Nordsjælland

Læs mere

57 8

20. december


Så nærmer Julen sig og vi vil gerne ønske kunder, samarbejdspartnere, kollegaer, venner og følgere, en rigtig glædelig Jul og…

Læs mere

0 15

Top