KVALITETSLEVERANDØR AF VARMETEKNISKE LØSNINGER

Vølund Varmeteknik har været leverandør af varmetekniske løsninger til det danske marked i mere end 140 år. Vores rådgivning om energieffektive løsninger bygger på stor faglig viden, og vores serviceteam er din garanti for tryghed.

Vølund Varmeteknik er en del af NIBE Industrier AB. Det betyder, at vi har en international udviklingsafdeling i ryggen og kan imødekomme forbrugernes ønske om miljørigtige produkter, der altid lever op til de højeste kvalitetskrav. 

Som en del af NIBE Industrier AB er vi ISO 9001-certificeret inden for kvalitet og ISO 14001-certificeret inden for miljø.


 

EN AF MARKEDETS BEDSTE VARMEPUMPER

En luft-til-vand varmepumpe er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i elenergi. Modellen "F2120" er den nyeste og mest effektive fra  luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. 

Se mere om varmepumpen her

 

SÅDAN FUNGERER VØLUND JORDVARME

En luft-til-vand varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelen hiver den varem energi ud af luften, og via indedelen sendes varmen ind i huset, hvor den anvendes til at opvarme varmt brugsvand og rumvarmen. 

Læs mere

 

DET SIGER VORES KUNDER OM DERES LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPER

En varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har en positiv effekt på både varmeregningen, miljøet og dermed også værdier på dit hus. Varmepumpen har typisk en levetid på 20 til 25 år og kræver minimal vedligeholdelse. 

Læs mere


 

SÅDAN FUNGERER VØLUND JORDVARME

Et jordvarmeanlæg består af slanger i jorden og en varmepumpe. Slagerne lægges i jorden i ca. 1 meters dybde. Moderne varmepumper er så effektive, at de kan opvarme din bolig selv i hård frost, når blot anlægget er dimensioneret korrekt. Du har dermed ikke behov for en supplerende varmekilde. 

Se udvalget af jordvarme-pumper her

 

EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER

Hos Vølund Varmeteknik er vi eksperter i at udnytte naturens ressourcer til energibesparende, driftssikre og effektive varmeløsninger. Det er din garanti for god rådgivning og en gennemtænkt løsning hver gang.

Læs mere om vores kunders erfaring med jordvarme her

 

EN GOD INVESTERING MED LANG LEVETID

Med en levetid på mellem 20 og 25 år er et jordvarmeanlæg en rigtig god investering. Besparelserne på dit energiforbrug gør oven i købet, at dit jordvarmeanlæg er tjent ind efter 6-8 år. Vølund Varmetekniks produkter er kendt for den høje kvalitet, og samtidig er jordvarmeanlæg ekstremt driftssikre. Det betyder, at du får en stabil og nem varmeløsning året rundt. Overvejer du også jordvarme?

Læs mere herJordvarmepumpe (Compress 7000i LWM):

- Varmepumpen der tilpasser sig.

- Den nyeste teknologi og den største besparelse.

- Et smart og nemt valg til udskiftning

- Nemt at betjene med intuitiv betjening

- Intelligent og enkel styring

- Høj energieffektivt til fordel for dig og miljøet


Luft/vand varmepumpe (Compress 7000i AWM):

- Smart, funktionelt og stilsikkert design

- Nem at betjene med intuitiv betjening

- Intelligent og enkel styring

- Høj energieffektivt til fordel for dig og miljøet

Få et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed med professionel råd og vejledning,
Ring 4970 0624 for et uforpligtende tilbud.

 

FINN VINDAHL ANDERSENVVS ENTREPRISE A/S

Engholmvej 6
3100 Hornbæk

T: 4970 0624
E: fva@fva-vvs.dk
CVR-nr: 24 20 73 15
Spar Nord: 9056 4587063552

 

ÅBNINGSTIDERKONTOR

Mandag - torsdag:
7.30 - 15.30

Fredag:
7.30 - 15.00

Weekend:
Lukket

Seneste nyt fra Facebook

14. juli


Elektriker søges😂😂

Læs mere

2 0

7. juni


Er du vores nye serviceleder? #serviceleder #job Del gerne! https://fva-vvs.dk/velkommen/ledige-job/serviceleder-til-vvs-afd…

Læs mere

2 4

Top